• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.9
 • Woca sproeikop

  6.95 (incl. BTW)

  De Woca Sproeikop is ideaal voor het gelijkmatig vernevelen van diverse vloeroliën. Hij wordt geleverd met een opzetstuk zodat deze op elke Woca olieflacon past.

  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Voor het secuur en egaal aanbrengen van vloerolie
  • Past op alle Woca olieflacons
  Productomschrijving

  De Woca Sproeikop is ideaal voor het gelijkmatig vernevelen van diverse vloeroliën. Hij wordt geleverd met een opzetstuk zodat deze op elke Woca olieflacon past. Dit maakt de sproeikop uiterst makkelijk in gebruik. Het voordeel van de sproeikop is dat je de vloerolie (of -reiniger) secuur en gelijkmatig kan aanbrengen. Dit zorgt voor een perfect en egaal resultaat. Daarnaast is deze werkwijze duurzamer dan het gebruiken van een doek of oliespons, die vaak een grote hoeveelheid vloerolie absorberen.

  Advies

  De Woca Sproeikop kan zowel in combinatie met de Woca Onderhoudsolie Naturel en Woca Onderhoudsolie Wit gebruikt worden, als met de Woca IntensiefreinigerWoca Natuurzeep Naturel en Woca Natuurzeep Wit. De sproeikop is gemakkelijk op deze verschillende flacons te bevestigen.

  Na het gebruiken van de sproeikop met onderhoudsolie zal het fijne ventiel verstopt raken door het opdrogen van de onderhoudsolie. Deze is weer te openen door hem door te spuiten met terpentine of bestel een reserve sproeikop wanneer je meerdere keren aan de slag gaat met onderhoudsolie.

  Wil je meer informatie over de Woca Sproeikop of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@woodstories.nl of bel 06-30043167 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) en wij helpen je graag verder!

  Inhoud

  1 Woca sproeikop

  Eigenschappen

  Past op alle Woca olieflacons

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Een beoordeling toevoegen

  Wees de eerste om “Woca sproeikop” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Artikelnummer: 97354 Categorie: