• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.9
 • Rubio monocoat easy care set

  34.95 (incl. BTW)

  De Rubio Monocoat Easy Care Set is uitgerust met producten voor het verwijderen van de meest voorkomende vlekken op de geoliede houten vloer. De set bevat vier mini reinigingsproducten van Rubio Monocoat met een inhoud van 100 ml per stuk.

  • Alle benodigde reinigingsproducten in één pakket
  • Altijd voorbereid op het behandelen van de meest voorkomende vlekken
  • Eenvoudig in gebruik
  Productomschrijving

  De Rubio Monocoat Easy Care Set is uitgerust met producten voor het verwijderen van de meest voorkomende vlekken op de geoliede houten vloer. De set bevat vier mini reinigingsproducten van Rubio Monocoat met een inhoud van 100 ml per stuk. De RMC Grease Remover voor het verwijderen van vetvlekken en schoenstrepen, de RMC Tannin Remover voor het neutraliseren van onder andere looizuurvlekken, en de RMC Limespot Remover voor het verwijderen van kalkhoudende vlekken. Tot slot bevat de set ook een RMC Soap voor de regelmatige schoonmaakbeurt. Met deze set ben je altijd voorbereid op het behandelen van de meest voorkomende vlekken en blijft jouw vloer in topconditie.

  Advies
  RMC Grease Remover

  De RMC Grease Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van verse vetvlekken op een met Rubio Monocoat Oil behandeld oppervlak. Er wordt aangeraden dit product onmiddellijk na het ontstaan van de vlek aan te brengen, zodat voorkomen wordt dat het vet kan indringen. Volg de volgende stappen wanneer je jouw vloer gaat reinigen met RMC Grease Remover:

  1. RMC Grease Remover verstuiven op de vlek.
  2. Gedurende enkele minuten laten inwerken.
  3. Met een doek of keukenpapier droogdeppen.
  4. Het volledige oppervalk goed nareinigen. Gebruik hiervoor een met water bevochtigde doek of reinig met RMC Surface Care.

  Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken wordt aanbevolen deze werkwijze te herhalen tot men het gewenste resultaat bereikt heeft.

  RMC Tannin Remover

  De RMC Tannin Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kringen of vlekken op hout die veroorzaakt zijn door de reactie van zuur en water. Volg de volgende stappen wanneer je jouw vloer gaat reinigen met RMC Tannin Remover:

  1. RMC Tannin Remover verstuiven op de vlek.
  2. Gedurende enkele minuten laten inwerken.
  3. Met een vochtige doek de losgekomen vlek wegnemen.
  4. Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken wordt aanbevolen deze werkwijze te herhalen tot men het gewenste resultaat bereikt heeft.
  5. Laat het oppervlak volledig drogen.
  6. Indien de bescherming aangetast zou zijn: behandel het oppervlak opnieuw met RMC Oil Plus 2C.

  We raden ten zeerste aan om eerst een staal te zetten op een plaats die niet zichtbaar is, om de werking van het product op uw specifieke houtsoort te testen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een verkeerde toepassing.

  RMC Limespot Remover

  De RMC Limespot Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende watervlekken op een met Rubio Monocoat Oil behandeld oppervlak. Volg de volgende stappen wanneer je jouw vloer gaat reinigen met RMC Limespot Remover:

  1. RMC Limespot Remover verstuiven op de vlek.
  2. Gedurende enkele minuten laten inwerken.
  3. Met een doek of keukenpapier droogdeppen.
  4. Het volledige oppervlak goed nareinigen. Gebruik hiervoor een met water bevochtigde doek of reinig met RMC Surface Care.

  Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken wordt aanbevolen deze werkwijze te herhalen tot men het gewenste resultaat bereikt heeft.

  RMC Soap

  De RMC Soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede oppervlaktes. Verwijdert grondig al het vuil en vet, zonder een laag op te bouwen. Daarnaast behoudt het de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. Volg de volgende stappen wanneer je jouw vloer gaat reinigen met RMC Soap:

  1. Stofzuig het te behandelen oppervlak.
  2. Giet 100 ml RMC Soap in een emmer met 10 L water.
  3. Reinig het oppervlak met een dweil.
  4. Laat ongeveer 15 minuten drogen.

  Let op: laat geen water op de oppervlakte staan, het volstaat om vochtig te reinigen. Loop niet op de vloer zolang deze niet volledig droog is.

  Tip: De beste werkwijze is met twee emmers: één met het zeepmengsel en één met zuiver water om het vuil uit de dweil te spoelen.

  Voor het gehele onderhoudsadvies voor de geoliede houten vloer verwijzen wij je naar het Rubio Monocoat onderhoudsadvies.

  Voor de uitgebreide handleiding voor het gebruik van de reinigingsproducten verwijzen wij je naar de handleiding RMC Grease Remover, handleiding RMC Tannin Remover, handleiding RMC Limespot Remover, en handleiding RMC Soap.

  Wil je meer informatie over Rubio Monocoat Easy Care Set of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@woodstories.nl of bel 06-30043167 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) en wij helpen je graag verder!

  Type

  Reinigingsset

  Inhoud

  RMC Grease Remover 100 ml, RMC Tannin Remover 100 ml, RMC Limespot Remover 100 ml, RMC Soap 100 ml

  Geschikt voor

  Geoliede houten vloer

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Een beoordeling toevoegen

  Wees de eerste om “Rubio monocoat easy care set” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *