• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.9
 • Over Woodstories

  Woodstories heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van vloeren. Onze persoonlijke aanpak, passie en brede kennis kenmerkt ons bedrijf.

  Ervaring en kennis

  Mijn naam is Marlous Tervoort, eigenaresse van Woodstories. Mijn partner is al ruim 14 jaar werkzaam in de parketbranche en dit wekte mijn interesse. Daarom ben ik in 2017 gestart met het opzetten van Woodstories. Een vloer is naar mijn idee echt een sfeerbepaler in een woning, dit moet gewoon goed zijn. Ik voorzie klanten dan ook graag van mijn persoonlijke en eerlijke advies om samen tot een ultiem eindresultaat te komen.

  Wij werken uitsluitend met duurzame en kwalitatief goede producten van bekende merken. Naast houten vloeren maken ook PVC vloeren en laminaat deel uit van ons assortiment. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor trapbekleding, wat wij in verschillende materialen aanbieden. Onze parketteurs en stoffeerders zijn stuk voor stuk vakmensen die met zorg en gedrevenheid te werk gaan. Dagelijks stellen wij als team alles in het werk om onze klanten te voorzien van een passend advies en onze vloeren af te werken tot in het kleinste detail. Bij ons kan je rekenen op topkwaliteit en een scherpe prijs!

  Gratis persoonlijk advies op maat?