• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.9
 • Laminaat

  Laminaat

  Laminaat is een kunststof vloer bestaande uit meerdere lagen die zijn samengesmolten door middel van een lamineerproces. Het heeft de uiterlijke eigenschappen van een houten vloer, met de praktische voordelen van kunststof. Laminaat is meestal opgebouwd uit vier lagen en heeft een dikte variërend van 6 tot 12 millimeter. Bovendien is laminaat eenvoudig zelf te leggen. Door het handige kliksysteem passen alle planken als een puzzel in elkaar.

  Voordelen

  Laminaat bestaat uit verschillende lagen die zijn samengeperst tot een plank. Hierdoor heeft laminaat een aantal unieke eigenschappen. Ten eerste is het makkelijk te onderhouden. De vloer geregeld stofzuigen en dweilen is vaak al voldoende om je vloer tientallen jaren in perfecte staat te houden. Ten tweede is laminaat zeer slijt- en kleurvast. Andere vloeren kunnen soms gaan verkleuren door te veel blootstelling aan het zonlicht. Met een laminaatvloer heb je dit probleem niet tot nauwelijks. Ook zijn de meeste laminaatvloeren uitstekend te combineren met vloerverwarming. Tot slot is laminaat een betaalbaar alternatief voor echt parket en dankzij het kliksysteem kan je hem snel en probleemloos zelf leggen.

  Ons assortiment

  Door het enorme scala aan laminaat is het soms lastig de juiste vloer te vinden. Woodstories heeft de mooiste exemplaren al voor je uitgekozen. Daarom bieden wij je een bescheiden assortiment, dat bestaat uit enkel fraaie, trendy laminaatvloeren. Om de kwaliteit te optimaliseren en het contactgeluid te reduceren is een geluiddempende ondervloer noodzakelijk. Wij bieden voor iedere vloer een geschikte ondervloer en bijpassende plinten en geven hierbij uiteraard graag een passend advies. Zo werk je jouw nieuwe laminaatvloer tot in de details af.

  Woodstories werkt uitsluitend met duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit. Mede daardoor voorzien wij onze klanten al meer dan 10 jaar van een passende vloer. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw droomvloer? Wij helpen u graag met een persoonlijk advies op maat. Neem contact met ons op via info@woodstories.nl of bel 06 30043167.