• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.9
 • Woca onderhoudsolie naturel 1L

  25.50 (incl. BTW)

  Woca Onderhoudsolie Naturel 1L wordt gebruikt voor het onderhoud van naturel geoliede houten vloeren. Het is geschikt voor een afsluitende polijstbehandeling en het doorlopend onderhoud van geoliede vloeren. De onderhoudsolie maakt de vloer extra slijtvast in de bovenste poriënlaag.

  • Herstelt de beschermlaag van de vloer
  • Voor het onderhouden van 30 tot 40 mvloer
  • Voorafgaand de vloer reinigen met Woca Intensiefreiniger
  Productomschrijving

  Woca Onderhoudsolie Naturel 1L wordt gebruikt voor het onderhoud van naturel geoliede houten vloeren. Het is geschikt voor een afsluitende polijstbehandeling en het doorlopend onderhoud van geoliede vloeren. De onderhoudsolie maakt de vloer extra slijtvast in de bovenste poriënlaag. Tegelijkertijd krijgt het hout een optimale finish, die de nerfstructuur en kleurnuances van het hout mooi laat uitkomen. Een houten vloer met een versleten olielaag trekt vocht en vuil aan en kan op den duur gaan scheuren. Daarom is het belangrijk om jouw vloer goed te onderhouden met Woca Onderhoudsolie. Met 1 liter Woca Onderhoudsolie kan ongeveer 30 tot 40 mvloer worden onderhouden, afhankelijk van de houtsoort.

  De Woca Onderhoudsolie is ook verkrijgbaar in Woca Onderhoudsolie Wit.

  Advies

  Vóór het behandelen van de vloer eerst vuil en zand verwijderen met een stofzuiger. Reinig de vloer daarna met Woca Intensiefreiniger om oude vet- en zeepresten te verwijderen. Volg de volgende stappen wanneer je jouw vloer gaat behandelen met Woca Onderhoudsolie Naturel 1L:

  1. Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik!
  2. Vernevel met een sproeiflacon de onderhoudsolie op de vloer. Even in laten trekken.
  3. Masseer de onderhoudsolie met een schone en droge witte pad in het hout.
  4. Hierna de vloer volledig droog wrijven met katoenen doeken. Laat de vloer drogen. Pas na vier uur weer intensief belopen.

  Na behandeling met onderhoudsolie mag de vloer 24 uur niet met water in aanraking komen! Behandel de vloer (na minstens 24 uur) met Woca Natuurzeep Naturel. Zo voorkom je het inlopen van vuil.

  Download hier de uitgebreide handleiding voor het gebruik van Woca Onderhoudsolie of bekijk de instructievideo.

  Wil je meer informatie over Woca Onderhoudsolie Naturel 1L of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@woodstories.nl of bel 06-30043167 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) en wij helpen je graag verder!

  Type

  Onderhoudsolie

  Inhoud

  1 L

  Verbruik

  ± 30 – 40 m² per liter

  Geschikt voor

  Geoliede houten vloer

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Een beoordeling toevoegen

  Wees de eerste om “Woca onderhoudsolie naturel 1L” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Artikelnummer: 97219 Categorie: