• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.9
 • Woca natuurzeep naturel 1L

  16.95 (incl. BTW)

  Woca Natuurzeep Naturel 1L wordt gebruikt voor het regelmatig reinigen en onderhouden van naturel geoliede of met naturel zeep behandelde houten vloeren. Door middel van de reinigende en voedende werking van Woca Natuurzeep blijft jouw vloer in topconditie.

  • Voor het reinigen van 320 tot 400 mvloer
  • Reinigende en voedende werking
  • Eenvoudig in gebruik
  Productomschrijving

  Woca Natuurzeep Naturel 1L wordt gebruikt voor het regelmatig reinigen en onderhouden van naturel geoliede of met naturel zeep behandelde houten vloeren. Door middel van de reinigende en voedende werking van Woca Natuurzeep blijft jouw vloer in topconditie. De reinigende werking zorgt voor een schone en frisse vloer. De voedende werking dicht de poriën van het hout en beschermt daardoor de vloer tegen het indringen van vloeistoffen en vuil. De natuurzeep moet worden aangebracht in combinatie met water. Met 1 liter Woca Natuurzeep Naturel kan ongeveer 320 tot 400 mvloer worden onderhouden.

  De Woca Natuurzeep is ook verkrijgbaar in Woca Natuurzeep Wit.

  Advies

  Het is aan te raden om de vloer de eerste maand wekelijks te zepen om een goede bescherming tegen vuil en vochtvlekken op te bouwen. Daarna de vloer naar behoefte zepen. Vóór het reinigen van de vloer eerst vuil en zand verwijderen met een stofzuiger. Volg de volgende stappen wanneer je jouw vloer gaat reinigen met Woca Natuurzeep Naturel 1L:

  1. Vul een emmer met 5 liter koud of lauw water en 125 ml zeep (een kopje). Vul nog een emmer met 5 liter koud of lauw water. Hier kun je de dweil in uitspoelen om het zeepwater schoon te houden.
  2. Breng de zeepoplossing licht schuimend aan op de vloer op een aantal vierkante meter en laat de oplossing kort inwerken. Spoel ondertussen de mop uit in het spoelwater en wring deze droog. Doe de mop in de zeepoplossing en wring opnieuw uit.
  3. Neem schuim en opgelost vuil op met de uitgewrongen, schone mop en spoel uit in de emmer met spoelwater. Goed uitwringen.
  4. Laat het oppervlak nu 20-30 minuten drogen. De vloer moet droog zijn voordat deze weer belast wordt.

  Download hier de uitgebreide handleiding voor het gebruik van Woca Natuurzeep of bekijk de instructievideo.

  Wil je meer informatie over Woca Natuurzeep Naturel 1L of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@woodstories.nl of bel 06-30043167 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) en wij helpen je graag verder!

  Type

  Natuurzeep

  Inhoud

  1 L

  Verbruik

  ± 320 – 400 m² per liter

  Geschikt voor

  Geoliede houten vloer, Gezeepte houten vloer

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Een beoordeling toevoegen

  Wees de eerste om “Woca natuurzeep naturel 1L” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Artikelnummer: 97211 Categorie: