• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.9
 • PVC vloeren

  PVC vloeren

  PVC vloeren zijn kunststof parketvloeren die bestaan uit verschillende lagen PVC, ofwel polyvinylchloride. De totale dikte varieert van 2 tot 10 millimeter. Door de huidige technieken zijn PVC vloeren nauwelijks van echt hout of steen te onderscheiden. Daarnaast zijn PVC vloeren enorm slijtvast. Dat maakt dat ze niet alleen uitermate geschikt zijn voor intensief huishoudelijk gebruik, maar ook bij uitstek voor projectmatige of commerciële toepassingen.

  Voordelen

  Voorheen werden PVC vloeren voornamelijk in winkels en bedrijven toegepast, maar door de vele voordelen stijgt de particuliere vraag enorm. PVC vloeren zijn uitzonderlijk duurzaam, eenvoudig te onderhouden en zeer stabiel. Deze vloeren zijn waterbestendig en daarom ook te gebruiken in de keuken en badkamer. Daarnaast staat PVC bekend om zijn geluiddempende werking en is deze vloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Kortom, een complete vloer.

  Plak PVC

  Deze vloer, ook wel dry back (DB) genoemd, wordt vastgelijmd op de betonnen vloer en heeft geen ondervloer nodig. Bij een plak PVC vloer is het van essentieel belang dat de dekvloer geen oneffenheden bevat. Om die reden moet de betonnen vloer altijd eerst worden geëgaliseerd. Plak PVC is uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming, omdat de vloer direct op de betonnen dekvloer verlijmd wordt.

  Click PVC

  Deze vloer kan geheel zwevend gelegd worden en is daardoor gemakkelijk (de)monteerbaar. Wel moet er gebruik gemaakt worden van een vlakke en geluiddempende ondervloer. Wij adviseren u graag welke ondervloer in uw situatie het meest geschikt is. Click PVC is, net als plak PVC, geschikt in combinatie met vloerverwarming.

  Woodstories werkt uitsluitend met duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit. Mede daardoor voorzien wij onze klanten al meer dan 10 jaar van een passende vloer. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw droomvloer? Wij helpen u graag met een persoonlijk advies op maat. Neem contact met ons op via info@woodstories.nl of bel 06 30043167.