• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.8
 • D3 nadenlijm 0,5 L

  8.95 (incl. BTW)

  D3 nadenlijm 0,5 L is een gecertificeerde, hoogwaardige waterbestendige kwaliteitslijm voor het verlijmen van mes en groef verbindingen van zwevend parket en laminaatvloeren.

  • Kant-en-klaar
  • Ongekleurde verlijming
  • Gemakkelijk schoon te maken
  Productomschrijving

  D3 nadenlijm 0,5 L is een gecertificeerde, hoogwaardige waterbestendige kwaliteitslijm voor het verlijmen van mes en groef verbindingen van zwevend parket en laminaatvloeren. D3 nadenlijm garandeert een verlijming met grote waterbestendigheid van mes en groef verbindingen bij het zwevend leggen van afgewerkt parket, platen, laminaatvloeren, spaanplaatpanelen of meerlaagse panelen.

  Advies

  Voorbereiding ondergrond voor de plaatsing: de ondergrond moeten compact, stevig, vlak, niet te ruw en absorberend zijn. Verder moet de vloer maatvast, niet vervormbaar, droog, zonder optrekkend vocht en zonder scheuren en middelen welke de hechting negatief kunnen beïnvloeden.
  Voorbereiding te lijmen ondergronden: deze moeten genivelleerd zijn en mogen geen stof, olie, vet, was en andere loslatende middelen bevatten.

  Volg de volgende stappen wanneer je naden gaat lijmen.

  1. Breng de D3 nadenlijm op slechts één van de te lijmen delen aan, plaats het mondstukje in het klemsysteem en knijp in de fles.
  2. Pers de te verlijmen delen samen, en houdt ze onder druk totdat de lijm is uitgehard.
  3. Verwijder het teveel aan lijm onmiddellijk en met behulp van een vochtige doek uit de koppelingen.

  Verwijder nog verse D3 nadenlijm van de ondergrond met behulp van water. Reinig ook de gebruikte gereedschappen met water. Na het uitharden kan de lijm alleen nog mechanisch worden verwijderd.

  Wil je meer informatie over D3 dadenlijm of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@woodstories.nl of bel 06-30043167 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) en wij helpen je graag verder!

  Type

  Nadenlijm

  Inhoud

  500 ml

  Vebruik

  30 g/m²

  Geschikt voor

  Meerlaags voorbewerkt parket, Platen, Laminaatvloeren, Panelen van spaanplaat en/of meerlaags parket

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Een beoordeling toevoegen

  Wees de eerste om “D3 nadenlijm 0,5 L” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Artikelnummer: 96645 Categorie:

  Andere suggesties…