• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.9
 • Woca easy neutralizer 0,25L

  19.95 (incl. BTW)

  Woca Easy Neutralizer 0,25L verwijdert effectief zwarte vlekken in eiken, die veroorzaakt zijn door reacties met het looizuur in het hout. Bijvoorbeeld vlekken van metaal, roest, urine, bloempotten, etc. Het resultaat is direct zichtbaar.

  • Speciaal voor zwarte vlekken op eiken
  • Neutraliseert de reactie van het looizuur
  • Niet geschikt voor gerookte eiken vloeren
  Productomschrijving

  Woca Easy Neutralizer 0,25L verwijdert effectief zwarte vlekken in eiken, die veroorzaakt zijn door reacties met het looizuur in het hout. Bijvoorbeeld vlekken van metaal, roest, urine, bloempotten, etc. Het resultaat is direct zichtbaar. De spray neutraliseert de reactie van het looizuur op de eiken vloer en zal de vlekken grotendeels of helemaal doen verdwijnen. Deze vlekverwijderaar is te gebruiken op onafgewerkte, met zeep behandelde, geoliede of in de was gezette binnenoppervlakken. Het wordt geleverd in een sprayflacon en is kant-en-klaar.

  Let op: dit product is niet geschikt voor gerookte eiken vloeren. Het gerookte effect verdwijnt op de plek waar je de spray aanbrengt.

  Voor het verwijderen van spatten en vlekken uit een houten vloer, die niet uit eikenhout bestaat, adviseren wij Woca Superontvlekker Spot Remover 0,25L.

  Advies

  Alvorens Woca Easy Neutralizer te gebruiken, is het aanbevolen om het product te testen op een niet-zichtbare plek op de vloer. Op deze manier ben je er zeker van dat de vlekverwijderaar geen ongewenste reactie met het hout aangaat. Volg de volgende stappen wanneer je zwarte vlekken in eiken gaat verwijderen met de Woca Easy Neutralizer 0,25L:

  1. Spray de vlek gelijkmatig in met de Easy Neutralizer en laat dit 30 tot 60 minuten intrekken.
  2. Neem de vlek af met een in lauwwarm water uitgewrongen doek.
  3. Herhaal de behandeling indien nodig.
  4. Laat het hout vervolgens goed drogen. Als de vloer volledig droog is moet de originele vloerbewerking, zoals olie, wax of zeep, opnieuw worden aangebracht om de bescherming te herstellen.

  Download hier de uitgebreide handleiding voor het gebruik van Woca Easy Neutralizer of bekijk de instructievideo.

  Wil je meer informatie over Woca Easy Neutralizer 0,25L of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@woodstories.nl of bel 06-30043167 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) en wij helpen je graag verder!

  Type

  Vlekverwijderaar

  Inhoud

  250 ml

  Geschikt voor

  Onbehandelde houten vloer, Geoliede houten vloer, Gezeepte houten vloer

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Een beoordeling toevoegen

  Wees de eerste om “Woca easy neutralizer 0,25L” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Artikelnummer: 97239 Categorie: