• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.9
 • Woca superontvlekker spot remover 0,25L

  19.95 (incl. BTW)

  Met de Woca Superontvlekker Spot Remover 0,25L verwijder je doeltreffend spatten en vlekken uit de houten vloer. Deze vlekverwijderaar rekent onder andere zeer effectief af met hardnekkige vlekken die ontstaan zijn door koffie, thee, wijn, vet, of sporen van schoenzolen. Het resultaat is direct zichtbaar.

  • Geschikt voor onafgewerkte, met zeep behandelde, geoliede, of in de was gezette houten vloeren.
  • Eenvoudig in gebruik
  • Kant-en-klaar
  Productomschrijving

  Met de Woca Superontvlekker Spot Remover 0,25L verwijder je doeltreffend spatten en vlekken uit de houten vloer. Deze vlekverwijderaar rekent onder andere zeer effectief af met hardnekkige vlekken die ontstaan zijn door koffie, thee, wijn, vet, of sporen van schoenzolen. Het resultaat is direct zichtbaar. De Woca Superontvlekker is te gebruiken op onafgewerkte, met zeep behandelde, geoliede, of in de was gezette binnenoppervlakken. Gebruik de vlekverwijderaar zo snel mogelijk na het ontstaan van de vlek voor het beste resultaat. Woca Superontvlekker is kant-en-klaar en wordt geleverd in een pompspray.

  Voor zwarte kringen of vlekken op eiken vloeren, die vaak veroorzaakt zijn door vocht, metaal of ontlasting van huisdieren, adviseren wij de Woca Easy Neutralizer 0,25L.

  Advies

  Alvorens Woca Superontvlekker te gebruiken, is het aanbevolen om het product te testen op een niet-zichtbare plek op de vloer. Op deze manier ben je er zeker van dat de vlekverwijderaar geen ongewenste reactie met het hout aangaat. Volg de volgende stappen wanneer je vlekken en spatten gaat verwijderen met de Woca Superontvlekker Spot Remover 0,25L:

  1. Spuit de vlek gelijkmatig in met de Woca Superontvlekker en laat dit 10 à 20 minuten intrekken.
  2. Schrob nu met een zachte borstel tot de vlek is opgelost.
  3. Neem de vlek af met een in lauwwarm water uitgewrongen doek.
  4. Herhaal de behandeling indien nodig.
  5. Laat het hout goed drogen. Als de vloer volledig droog is moet de originele vloerbewerking, zoals olie, wax of zeep, opnieuw worden aangebracht om de bescherming te herstellen.

  Bekijk hier de instructievideo voor het gebruik van Woca Superontvlekker Spot Remover.

  Wil je meer informatie over Woca Superontvlekker Spot Remover 0,25L of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@woodstories.nl of bel 06-30043167 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) en wij helpen je graag verder!

  Type

  Vlekverwijderaar

  Inhoud

  250 ml

  Geschikt voor

  Onbehandelde houten vloer, Geoliede houten vloer, Gezeepte houten vloer

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Een beoordeling toevoegen

  Wees de eerste om “Woca superontvlekker spot remover 0,25L” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Artikelnummer: 97231 Categorie: