• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.9
 • Ondervloer Heat-Foil 1,2 mm

  5.95 per m2 (incl. BTW)

  De ondervloer heat-foil 1,2 mm wordt toegepast in combinatie met verschillende soorten zwevend geplaatste vloerbedekkingen zoals click laminaat, click fineerparket en lamelparket. Vanwege de geringe dikte van 1,2 mm is deze ondervloer één van de beste in zijn soort voor toepassing op traditionele vloerverwarming en/of vloerkoeling.

  • Zeer dun
  • Voorzien van overlap en plakstrip
  • Vochtwerend

   

  Houd rekening met 10% zaagverlies

  Oppervlakte (m²) 15
  Totaalprijs 89.25
  Productomschrijving

  De ondervloer heat-foil 1,2 mm wordt toegepast in combinatie met verschillende soorten zwevend geplaatste vloerbedekkingen zoals click laminaat, click fineerparket en lamelparket. Vanwege de geringe dikte van 1,2 mm is deze ondervloer één van de beste in zijn soort voor toepassing op traditionele vloerverwarming en/of vloerkoeling. Heat-foil heeft een hoogwaardig PE-schuim met daaronder een 200 micron dik vochtscherm. Dit geeft optrekkend vocht geen kans om door te dringen tot de vloer. Met een dikte van 1,2 mm werkt de heat-foil ondervloer hoogtebesparend, waardoor het inkorten van deuren meestal overbodig is. Daarnaast is het licht van gewicht en snel en eenvoudig te leggen. Dit product wordt verkocht per rol van 15 m².

  Al onze ondervloeren zijn alleen online verkrijgbaar!

  Advies

  Let op: bij toepassing met vloerkoeling dient er altijd een condensbewaking aanwezig te zijn.

  Let op: plaats de alufoam ondervloer alleen op een draagvloer die volledig egaal is. Uitstekende delen dien je te verwijderen en gaten dienen opgevuld te worden. Corrigeer ook eventuele hoogteverschillen voor het plaatsen van de ondervloer. Mocht de draagvloer van zeer slechte kwaliteit zijn, dan raden wij aan deze voorafgaand volledig te egaliseren.

  Vóór het plaatsen van de ondervloer eerst vuil en zand verwijderen met een stofzuiger. De vloerdelen dienen haaks op de legrichting van de ondervloer gelegd te worden, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van de ondervloer. De rode zijde komt op het beton te liggen en op de grijze zijde worden de vloerdelen gelegd. Begin met het plaatsen van de eerste baan. Plaats daarna de volgende baan, verwijder de schutfolie van de overlap en plak de banen aan elkaar. Blijf dit herhalen tot de gehele draagvloer bedekt is.

  Wil je meer informatie over ondervloer heat-foil 1,2 mm of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@woodstories.nl of bel 06-30043167 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) en wij helpen je graag verder!

  Materiaal

  PE-schuim (polyethyleen)

  Lengte

  15 m

  Breedte

  1 m

  Dikte

  1,2 mm

  Installatie

  Zwevend

  Vochtwerend

  Ja

  Warmteweerstand

  0,014 m²K/W

  Toepassing

  Laminaat (Uniclic/HDF-klik), Laminaat (5G/Megaloc), Duoplank, Massieve plank 20 mm, PVC op HDF drager, Marmoleum (klik), Fineerparket

  Reductie contactgeluid 10 dB

  Ja (Laminaat (Uniclic / HDF-klik), Laminaat (5G/Megaloc))

  Voorzien van overlap

  Ja

  Voorzien van plakstrip

  Ja

  Vloerverwarming

  Ja

  m² per pak

  15 m²

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Een beoordeling toevoegen

  Wees de eerste om “Ondervloer Heat-Foil 1,2 mm” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Artikelnummer: 86141 Categorie:

  Andere suggesties…