• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.9
 • Groene Ondervloer Platen 4,0 mm

  2.49 per m2 (incl. BTW)

  Met deze groene ondervloer platen 4,0 mm kies je een degelijke basis voor jouw nieuwe vloer. In combinatie met een vochtscherm kan deze ondervloer op elk type ondergrond gelegd worden.

  • Zeer stabiel en egaliserend
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Milieuvriendelijk en ecologisch

  Houd rekening met 10% zaagverlies

  Oppervlakte (m²) 12.04
  Totaalprijs 29.98
  Productomschrijving

  Met deze groene ondervloer platen 4,0 mm kies je een degelijke basis voor jouw nieuwe vloer. In combinatie met een vochtscherm kan deze ondervloer op elk type ondergrond gelegd worden. De groene ondervloer platen zijn zeer stabiel en uiterst drukvast. Dit maakt het ideaal voor (click) laminaat en parket. De platen hebben een hoge warmtegeleiding die de warmte gelijkmatig over de laminaatvloer of het (lamel)parket verdeelt. Dit maakt de ondervloer platen geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast heeft het een sterk egaliserend vermogen. De platen zijn gemaakt van fijnmazige samengeperste houtvezels. Het betreft een 100% milieuvriendelijk natuurproduct zonder enige toevoeging van schadelijke stoffen. Dit product wordt verkocht per pak van 12,04 m².

  Deze ondervloer is ook verkrijgbaar met een dikte van 7,0 mm.

  Al onze ondervloeren zijn alleen online verkrijgbaar!

  Advies

  Volg de volgende stappen wanneer je de groene ondervloer platen 4,0 mm gaat plaatsen:

  1. Laat de ondervloer platen 24 uur acclimatiseren in de te beleggen ruimte bij 20°C in gesloten/open verpakking. De vloer moet schoon en blijvend droog zijn.
  2. Leg altijd eerst Diffufol of PE-folie ≥ 0,2 mm met een minimale dikte van 120μ op betonnen vloeren, in combinatie met vloerverwarming of wanneer er risico op vocht is. Laat de naden minimaal 20 cm overlappen of dicht ze altijd af met ondervloertape.
  3. Plaats de ondervloer op een ondergrond van houten vloerdelen altijd onder een hoek van 45o om de vloer voldoende vlakheid te geven. Laat de ondervloer niet doorlopen naar andere ruimtes.
  4. De ondervloer platen moeten altijd in halfsteensverband losjes tegen elkaar gelegd worden met de lengtenaden naar de lichtinval.
  5. Houdt rondom vaste voorwerpen in de vloer en bij wanden 10 mm vrij. Plaats plinten los van de vloer om geluidstransmissie te voorkomen.

  Wil je meer informatie over ondervloer platen 4,0 mm of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@woodstories.nl of bel 06-30043167 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) en wij helpen je graag verder!

  Materiaal

  Geperste houtvezels

  Lengte

  59 cm

  Breedte

  86 cm

  Dikte

  4 mm

  Installatie

  Zwevend

  Vochtwerend

  Nee

  Warmteweerstand

  0,066 m²K/W

  Toepassing

  Laminaat (Uniclic/HDF-klik), Laminaat (5G/Megaloc), Lamelparket (mes-en-groef), Lamelparket (klik), Duoplank, Massieve plank 20 mm, PVC op HDF drager, Marmoleum (klik), Fineerparket

  Reductie contactgeluid 10 dB

  Nee

  Voorzien van overlap

  Nee

  Voorzien van plakstrip

  Nee

  Vloerverwarming

  Ja

  m² per pak

  12,04 m²

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Een beoordeling toevoegen

  Wees de eerste om “Groene Ondervloer Platen 4,0 mm” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Artikelnummer: 86551 Categorie:

  Andere suggesties…