• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.9
 • Ondervloer Alufoam 2,0 mm

  1.49 per m2 (incl. BTW)

  De ondervloer alufoam 2,0 mm is een goedkope basis voor het leggen van laminaat, lamelparket of fineerparket op een vlakke betonnen ondergrond. Het foam, met een aangehecht gemetalliseerd vochtscherm, is licht van gewicht en snel en eenvoudig te leggen.

  • Goedkope basis
  • Vochtwerend
  • Goed te combineren met vloerverwarming

  Houd rekening met 10% zaagverlies

  Oppervlakte (m²) 15
  Totaalprijs 22.35
  Productomschrijving

  De ondervloer alufoam 2,0 mm is een goedkope basis voor het leggen van laminaat, lamelparket of fineerparket op een vlakke betonnen ondergrond. Het foam, met een aangehecht gemetalliseerd vochtscherm, is licht van gewicht en snel en eenvoudig te leggen. Bij de alufoam ondervloer is een extra vochtscherm niet nodig. Door de geringe dikte van 2,0 mm werkt deze ondervloer hoogtebesparend, waardoor het inkorten van deuren meestal overbodig is. Alufoam beschermt de vloer tegen opstijgend restbouw vocht uit de ondergrond. Daarnaast egaliseert het oneffenheden tot ca. 2,0 mm in harde afdekvloeren. De alufoam ondervloer is geschikt voor gebruik op een vlakke en zeer stabiele ondergrond zoals beton, zandcement en anhydrietvloeren. De witte foam laag komt op het beton te liggen en op het zilveren PE-folie worden de vloerdelen gelegd. Dit product wordt verkocht per rol van 15 m².

  Al onze ondervloeren zijn alleen online verkrijgbaar!

  Advies

  Let op: plaats de alufoam ondervloer alleen op een draagvloer die volledig egaal is. Uitstekende delen dien je te verwijderen en gaten dienen opgevuld te worden. Corrigeer ook eventuele hoogteverschillen voor het plaatsen van de ondervloer. Mocht de draagvloer van zeer slechte kwaliteit zijn, dan raden wij aan deze voorafgaand volledig te egaliseren.

  Vóór het plaatsen van de ondervloer eerst vuil en zand verwijderen met een stofzuiger. De vloerdelen dienen haaks op de legrichting van de ondervloer gelegd te worden, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van de ondervloer. Begin met het leggen van de eerste baan en positioneer de volgende baan over de 6 cm brede overlap. Tape de banen vervolgens aan elkaar vast en blijf dit herhalen tot de gehele draagvloer bedekt is.

  Wil je meer informatie over ondervloer alufoam 2,0 mm of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@woodstories.nl of bel 06-30043167 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) en wij helpen je graag verder!

  Materiaal

  PE-schuim (polyethyleen)

  Lengte

  15 m

  Breedte

  1 m

  Dikte

  2 mm

  Installatie

  Zwevend

  Vochtwerend

  Ja

  Warmteweerstand

  0,053 m²K/W

  Toepassing

  Laminaat (Uniclic/HDF-klik), Laminaat (5G/Megaloc), Lamelparket (mes-en-groef), Lamelparket (klik), Duoplank, Massieve plank 20 mm, PVC op HDF drager, Marmoleum (klik), Fineerparket

  Reductie contactgeluid 10 dB

  Nee

  Voorzien van overlap

  Ja (6 cm)

  Voorzien van plakstrip

  Nee

  Vloerverwarming

  Ja

  m² per pak

  15 m²

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Een beoordeling toevoegen

  Wees de eerste om “Ondervloer Alufoam 2,0 mm” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Artikelnummer: 86101 Categorie:

  Andere suggesties…