• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.9
 • Houten Vloeren

  Afbeelding9

  Assortiment

  Woodstories biedt een ruim assortiment aan houten vloeren. Naast de verschillende kleuren, lengtes en breedtes, geven ook de verschillende bewerkingen de vloer een uniek karakter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geschraapte, gerookte of geborstelde vloer. Wij zijn naast de standaard stroken vloer ook gespecialiseerd in verschillende traditionele legmethoden zoals visgraat, blokpatroon en de Hongaarse punt.

  Lamelparket

  Lamelparket is op dit moment veruit de populairste variant onder de houten vloeren. Het wordt ook wel duoplank, multiplank of meerlaagsparket genoemd. De vloer bestaat uit meerdere lagen die kruislings op elkaar verlijmd zijn. Dit zorgt ervoor dat de werking van de houten vloer minimaal is. Het aantal lagen en de gebruikte houtsoorten voor de verschillende lagen bepalen de kwaliteit van het lamelparket. De toplaag, ofwel de zichtzijde, bestaat uit massief hout en is verkrijgbaar in verschillende diktes. Aan de bovenzijde is lamelparket dan ook niet van een massieve vloer te onderscheiden. Lamelparket is een zeer stabiele, duurzame vloer die ook uiterst geschikt is in combinatie met vloerverwarming.

  Tapis

  Tapis is één van de meest traditionele parketvloeren. De tapis vloer is een massieve parketvloer met planken van 6 tot 9 millimeter dik. In het geval van extra brede vloerdelen wordt ook wel de term ‘bourgogne vloer’ gebruikt. Bij deze legmethode wordt eerst een mozaïek eiken ondervloer op de dekvloer verlijmd. Vervolgens wordt daar een massief houten topvloer op verlijmd en vastgenageld. Deze traditionele manier van leggen zorgt voor een stabiele vloer met een zeer lange levensduur. Daarnaast is een tapis (of bourgogne) vloer ook uitermate geschikt voor vloerverwarming.

  Woodstories werkt uitsluitend met duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit. Mede daardoor voorzien wij onze klanten al meer dan 10 jaar van een passende vloer. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw droomvloer? Wij helpen u graag met een persoonlijk advies op maat. Neem contact met ons op via info@woodstories.nl of bel 06 30043167.

  Gratis persoonlijk advies op maat?