• Snelle verzending
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Uitsluitend duurzame en hoogwaardige producten
 • Gemiddelde beoordeling: 8.7
 • Bona cartridge gelakte houten vloeren 0,85L

  12.50 (incl. BTW)

  De Bona Cartridge Gelakte Houten Vloeren 0,85L is een vloerreiniger voor gelakte en met hardwax behandelde houten vloeren. De speciale streeploze formule laat geen plakkerige resten achter en reinigt het hardnekkigste vuil.

    
  Productomschrijving

  De Bona Cartridge Gelakte Houten Vloeren 0,85L is een vloerreiniger voor gelakte en met hardwax behandelde houten vloeren. Het is speciaal ontwikkeld voor een doeltreffende reiniging van houten oppervlaktes. De speciale streeploze formule laat geen plakkerige resten achter en reinigt het hardnekkigste vuil. Het is een handige, kant-en-klare en ph-neutrale reiniger. De Bona Cartridge dient gebruikt te worden als navulling in combinatie met de Bona Spray Mop Gelakte Houten Vloeren.

  Voor het reinigen van geoliede houten vloeren is er de Bona Cartridge Geoliede Houten Vloeren 0,85L.

  Advies

  Vóór het reinigen van de vloer eerst vuil en zand verwijderen met een stofzuiger. Volg de volgende stappen wanneer je jouw vloer gaat reinigen met de Bona Cartridge Gelakte Houten Vloeren 0,85L:

  1. Spray de Bona houten vloer reiniger op een klein gedeelte van de vloer.
  2. Wis dit gedeelte vervolgens met de Bona Spray Mop + Cleaning Pad. Gedeelte voor gedeelte de gehele vloer schoonwissen.
  3. Wanneer de Cleaning Pad vuil wordt, deze uitspoelen en goed uitwringen. Wordt de pad te vuil, deze dan vervangen door een nieuwe, schone pad (de Cleaning Pad is machinewasbaar – geen wasverzachter gebruiken).

  Bij hardnekkige vlekken, rubberen schoenstrepen of kleverige vloeistoffen, spray het reinigingsmiddel direct op de vlek en laat het een paar minuten inwerken. Schrob de vlek vervolgens schoon met de Cleaning Pad.

  Download hier de uitgebreide handleiding voor het gebruik van de Bona Cartridge.

  Download hier de uitgebreide handleiding voor het gebruik van de Bona Spray Mop of bekijk de instructievideo.

  Wil je meer informatie over de Bona Cartridge Gelakte Houten Vloeren 0,85L of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@woodstories.nl of bel 06-30043167 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag) en wij helpen je graag verder!

  Type

  Reiniger

  Inhoud

  850 ml

  Geschikt voor

  Gelakte houten vloer

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Een beoordeling toevoegen

  Wees de eerste om “Bona cartridge gelakte houten vloeren 0,85L” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Artikelnummer: 96122 Categorie: